Højtemperaturbestandig RFID anti-metal etiket ABS UHF 18000-6C intelligent styring elektronisk radiofrekvens etiket

RFID-teknologi anvendt på Digital Factory - Wanquan Smart IOT Company

RFID-teknologi anvendt på Digital Factory - Wanquan Smart IOT Company. I produktionsanlæg, daglig ledelse er mere fokuseret på emner som produktstyring, kvalitetsstyring.

RFID-teknologi anvendt på Digital Factory - Wanquan Smart IOT Company

I produktionsanlæg, daglig ledelse er mere fokuseret på emner som produktstyring, kvalitetsstyring, lagerstyring, mobil asset management, personaleledelse på stedet, og flådestyring.

Indsamlingen af ​​de fleste oplysninger om fabrikkens produktionslinje anvender normalt manuel indsamling og manuel input, som langt fra er præcis og har en stor fejlprocent. Produktionsdataene i systemet kan ikke opdateres i realtid, og forsinkelsen er alvorlig, hvilket ikke er befordrende for en gnidningsløs udvikling af produktionen og begrænser den yderligere forbedring af produktionskapaciteten.RFID anti-metal tag ABS UHF electronic radio frequency tag

RFID anti-metal tag ABS UHF elektronisk radiofrekvens tag

 

Baseret på RFID-teknologistyringssystemet, RFID-radiofrekvensidentifikationsteknologi anvendes i produktionslinjen, overførselslagre og midlertidige lagerbygninger, og genbrugelig RFID elektroniske tags anvendes. Hvert tag har et unikt ID-nummer og et læsbart og skrivbart dataområde. Oplysningerne skrives ind i den elektroniske RFID-tag, og RFID læsere er installeret ved produktionslinjen off-line station og lagerets indgang og udgang, og den automatiske batch-identifikation af produktlabelinformation uploades til ledelsessystemet. Halvfabrikata spores og styres i hele processen fra off-line til lageroverførsel, midlertidig opbevaring, og on-line produktion.

RFID fabrik produktionslinje ledelse

Installer RFID-læsere og -antenner på hver station. Når varerne med RFID-tags indtaste identifikationsområdet for RFID-læsere, de dataoplysninger, der er gemt i de elektroniske tags på produkterne, vil automatisk blive identificeret; og baggrundsstyringssystemet vil blive uploadet i realtid for at administrere. Systemet viser derefter pakkenummeret, batch og andre oplysninger om varerne i henhold til produktproduktionsoplysningerne, og viser dem på skærmen for at bede produktionsmedarbejderne om at udføre korrekte handlinger.

Anvendelsen af RFID-teknologi i fabrikkens produktionslinje har fordele, som andre teknologier ikke kan matche. Den kan automatisk læse data uden kontakt og kan modstå barske arbejdsmiljøer, hvilket sikrer, at dets fordele er fleksibel konfiguration, hurtig responshastighed, og krav til systemkommunikation. Lav, læse oplysningerne om RFID-tags, indsamle oplysninger såsom produktplacering, produktionsniveau, serienummer, osv. Indse den fleksible styring af produktionslinjen, den visuelle styring af produktionslinjen, informationsstyringen af ​​produktionslinjen, datastyringen af ​​produktionslinjen og den automatiske styring af produktionslinjen.

Baseret på RFID automatiseret produktionslinje ansøgningsfelter: styring af tobaksautomatisering, bilproduktion, fødevarer og lægemidler, elektronisk information, tøj produktionslinjer, hardware, osv., i henhold til forskellig behandlingsydelse, den kan anvendes forskellige steder for at opnå formålet med automatiseret produktion og opnå de bedste resultater.

Lagerstyring

RFID-teknologi har karakteristika af hurtig identifikationshastighed, stærk gruppelæsningsevne, unikt serienummer, holdbarhed, bekæmpelse af varemærkeforfalskning, sporbarhed, osv., og bliver brugt af flere og flere virksomheder til at forbedre deres egen lagerstyring for at opnå formålet med at reducere omkostninger og øge effektiviteten.

Electronic label plastic seal RFID label ultra-high radio frequency card super induction logistics asset management special

Elektronisk etiket plastforsegling RFID-mærkat ultra-høj radiofrekvens kort super induktion logistik asset management special

Efter at varerne er behandlet på produktionslinjen, de skal sendes fra produktionslinjen til overførselslageret. RFID-læserudstyr er installeret ved indgangen og udgangen af ​​overførselslageret, og kombineret med anvendelse af RFID håndholdte enheder, det er nemt og hurtigt at udføre opmagasinering, reoler, plukke, Indsamling og verifikation af on-site forretningsdata såsom lager og lagerlevering realiserer den automatiske indsamling af vareinformationer, der overføres fra produktionslinjen til lageret og realtidsopdatering af baggrundsdata. Varerne frigives fra lageret, og den automatiske og batchfrigivelse realiseres på samme måde.

High temperature resistant RFID anti-metal label ABS UHF 18000-6C intelligent management electronic radio frequency label

Højtemperaturbestandig RFID anti-metal etiket ABS UHF 18000-6C intelligent styring elektronisk radiofrekvens etiket

RFID lagerstyringssystemet er designet og udviklet baseret på RFID-teknologi, dækker kernelageret, beholdning, overførsel, overførsel, osv., samt en række grundlæggende informationer, rapport og andre funktioner, med pålidelig transmission, intelligent styring, datafusion, realtidsoptagelse , integreret docking, dataanalyse og anden flersidet anvendelsesværdi.

Fordele ved RFID digital fabrik

Produktionsdata kan opdateres nøjagtigt og i realtid
Realtidsfeedback af produktionsdata er grundlaget for at sikre problemfri produktion og drift. RFID-læse- og skriveudstyret kan automatisk indsamle oplysningerne på produktetiketten i batches og uploade det til baggrundssystemet i realtid. Serveren kan indstilles til at opdatere dataene hver 5 sekunder. Gennem denne driftsform, systemet kan levere produktionsdata i realtid til analyse.

Produktiviteten er forbedret på basis af originalen

Produktivitet er fokus for opmærksomhed for produktionsstyring og også et vanskeligt punkt for ledelse. Hvis produktiviteten forbedres, det betyder, at virksomhedens produktion vil stige, og overskuddet vil stige. Produktionsværkstedets produktionsdata i realtid føres tilbage til systemet. igennem systemovervågning, årsagerne, der hindrer det jævne flow af produktionslinjen, kan findes i realtid, og produktionsflaskehalsen kan findes i tide.

RFID Chip - China Electronic Label Manufacturer - RFID Technology Applied to Digital Factory - Wanquan Smart IOT Company

RFID-chip - Kinas elektroniske etiketproducent - RFID-teknologi anvendt på Digital Factory - Wanquan Smart IOT Company

 

Gennem dataanalyse i realtid, systemet overvåger produktionsstatus på hvert værksted, hver gruppe, og hver station i realtid, så problemer i ethvert produktionsled kan findes og løses i tide, derved forbedre produktiviteten af ​​fabrikkens produktionslinje.

Sporing i realtid af ordreforløb for at sikre leveringstid

Hvis ordren ikke kan leveres til tiden, det betyder, at virksomheden ikke kun vil undlade at skabe overskud, men vil forårsage tab, og det vil også påvirke virksomhedens omdømme. Den fremtidige udvikling af virksomheden er stærkt påvirket og hæmmet. Især for eksportvirksomheder, det er vigtigere for rettidig levering af ordrer. Systemet starter med kundeordrer, og behandler real-time fremdriftssporing af hele produktionsprocessen fra begyndelsen af ​​produktionen til slutningen af ​​produktionen. Spor status for ordrer på produktionslinjen i realtid, for præcist at forstå produktionsfremskridtet for hver ordre og nå målet om rettidig levering.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *