RFID IOT CRAD

RFID-sikkerhedsforskning - RFID-kortenheder

RFID-sikkerhedsforskning - RFID-kortenheder. Radio frekvens identifikation (RFID) er forkortelsen for Radio Frequency Identification.

RFID-sikkerhedsforskning - RFID-kortenheder

Radio frekvens identifikation (RFID) er forkortelsen for Radio Frequency Identification. Princippet er at udføre kontaktfri datakommunikation mellem læseren og tagget for at opnå formålet med at identificere målet.

RFID er meget udbredt, typiske applikationer inkluderer adgangskontrol, parkeringskontrol, og materialehåndtering.

Kortenhed

Diverse adgangskontrolkort, vandkort, osv. stødt på i livet, forskellige funktioner realiseres af chips og spoler pakket i kortet, og disse chips har forskellige frekvenser, kapaciteter, og læse- og skrivepræstationer. Almindelige korttyper omfatter IC-kort og ID-kort, og der er også en UID kort.No. 2 ID key chain - access control and attendance induction card - property authorization 125KHZ card - community access RFID card

Ingen. 2 ID nøglering - adgangskontrol og tilstedeværelseskort - ejendom autorisation 125KHZ kort - RFID-kort for fælles adgang

 

ID-kortets fulde navn er et id-kort, som er et ikke-skrivbart introduktionskort med et fast nummer. Frekvensen er 125KHz, som hører til lav frekvens. Anvendes generelt til adgangskontrol. ID-kortet kan ikke skrive data, og dets optagede indhold kan kun skrives én gang af chipproducenten, og kun kortnummeret kan udlæses til brug.

For eksempel, det almindelige hvide kort er engangs-skrivedata, det billige amiibo kort til switch.

Det fulde navn på IC-kortet er integreret kredsløbskort, også kendt som smart card. Læsbar og skrivbar, stor kapacitet, krypteringsfunktion, sikker og pålidelig dataregistrering, mere praktisk at bruge, hører til højfrekvens, frekvensen er 135MHz, bruges hovedsageligt i kortsystem, forbrugersystem, osv.RFID device card - ID cards - RFID Security Research - RFID Card Devices

RFID enhedskort - ID-kort - RFID-sikkerhedsforskning - RFID-kortenheder

 

Sikkerheden for IC-kort er langt større end ID-kort. Kortnummeret i ID-kortet aflæses uden nogen autoritet og er let at efterligne. Læsning og skrivning af data, der er optaget på IC-kortet, kræver tilsvarende adgangskodegodkendelse, og selv hvert område på kortet har forskellig adgangskodebeskyttelse for fuldt ud at beskytte datasikkerheden

UID-kort er en slags IC-kort. UID-kort kan ændre enhver sektor. Som underkort til M1 kopi, det bruges hovedsageligt i IC-kortkopi. Kortet er fuldt kompatibelt med mifare 1k-kort. Blok0 på kortet (blokken, hvor UID'et er placeret) kan ændres vilkårligt og gentagne gange.

Hotel IC Card - White Card ID Card - M1 Proximity Card Smart Access Control Card - Hotel T5577 Card

Hotel IC-kort - Hvidt kort ID-kort - M1 Proximity Card Smart Adgangskontrolkort - Hotel T5577 kort

 

Til almindelige IC-kort, sektor 0 kan ikke ændres, og andre sektorer kan gentagne gange slettes og skrives. De smartkortudstedere som elevatorkort og adgangskontrolkort, vi bruger, bruger alle M1-kort, hvilket kan forstås som de originale kort udstedt af ejendommen.

UID-kort er opdelt i:

HEJ M: anti-afskærmning engangssletning 0 sektor 0 blok.

Ufos: Anti-afskærmning og gentagen sletning af 0 sektorer og 0 blokke, efter at have låst kortet, ikke mere sletning af 0 sektorer og 0 blokke.

En del: Anti-skærm genskrivbar 0 sektor 0 blokke (kræver specielt udstyr og software for at kunne omskrives)

CUID er et mere avanceret firewall-kort end UID.

ID cards - RFID IOT CRAD - IoT RFID Card ID-kort - RFID IOT CRAD - IoT RFID-kort

 

I nogle samfund, kortlæseren har en firewall, og kortet kopieret af den almindelige duplikator kan ikke bruges én gang eller en gang, så firewall-versionen skal bruges.

Læse/skrive kort/dekryptere kortenhed

ID-kortet skal læse og skrive data gennem enhedens software.

Dataene på mifare-seriens IC-kort kan læses og skrives gennem mobiltelefonsoftwaren MCT (mifare klassiske værktøj).

Kort dekryptering

Til et krypteret IC-kort, hvis du vil læse dataene på kortet, du skal først hente KEYA eller KEYB for alle sektorer. Generelt, nøglerne holdes hemmelige. Når vi kun har kortet, dekrypteringen skal understøttes af hardware. , såsom pn532, acr122u, proxy mærke3, osv.

PM3 (Proxmark3)

Proxmark3 er en open source-hardware designet og udviklet af Jonathan Westhues. Den bruger hovedsageligt RFID-sniffing, læse- og kloningsoperationer. Proxmark3 har en kraftfuld funktion til IC-kortdekryptering og har mange måder at udnytte sårbarheder på.

Pris: spænder fra 200-300 renminbi

Fordele: den bedste præstation, stærk dekrypteringsevne.

Ulemper: Der er en vis tærskel for brug, og prisen er lidt dyr.

Køb kontakt WhatsApp:+8618062443671

Der er mange indenlandske pm3'ere tilgængelige på tb. Ud over efterligningen af ​​den originale version, der er også nogle med tilføjede originale funktioner. Du kan selv vælge.mifare tool windows download - mifare tools android

Mifare-værktøj download til windows - Mifare værktøjer til Android - MIFARE CLASSIC VÆRKTØJ

 

Du kan også købe materialer og gør-det-selv efter dine behov

PN532
Pris: rundt om 40 renminbi (med TTL til USB)

Fordele: billig pris, god dekrypteringsevne

Ulemper: Hastigheden er langsom, du skal selv tilslutte TTL-linjen, stabiliteten er gennemsnitlig.

Protokol understøtter flere typer PN end RC-serier. PN understøtter NFC-protokol, og RC understøtter hovedsageligt ISO14443A/B.

PN532 understøtter begrænsede korttyper. M1T er dukket op i de seneste år. Det er et meget nyttigt open source-program, der understøtter flere dekrypteringsmetoder. Men begrænset til hardwareydelse, dekrypteringshastigheden er ikke så god som Proxmark3, men dekrypteringsevnen er ikke ringere end Proxmark3 i generelle scenarier.

iCopy3
Fordele: let at bruge, flere typer dekryptering.

Ulemper: prisen er latterligt høj, og brugsmetoden er enkelt

iCopy3-enheden er primært til låsesmede, og personligt anbefaler jeg ikke at købe det. Især når det kommer til datamodifikation og dataanalyse i den senere fase, det er ikke så praktisk som Proxmark3 og PN532. iCopy er primært velegnet til driftsscenarier, hvor computeren ikke kan bæres udendørs

RC-522
Pris: om 10 renminbi

Fordele: billig

Ulemper: understøtter ikke skrivekort, kan kun læse IC-kort

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret *