Kategoria Lajmet më të fundit të industrisë IoT

Lajmet më të fundit të industrisë IoT. The latest research and development of the global Internet of Things, the cutting-edge development of China's top Internet of Things technology.

Është mbajtur me sukses eventi special në fushën e Internetit të Gjërave dhe teknologjisë së informacionit

Është mbajtur me sukses eventi special në fushën e Internetit të Gjërave dhe teknologjisë së informacionit
Është mbajtur me sukses eventi special në fushën e Internetit të Gjërave dhe teknologjisë së informacionit. Ky roadshow fokusohet në fushën e Internetit të Gjërave dhe teknologjisë së informacionit, dhe rekomandon Shaanxi Zhongyao Zhuobing Information Technology Co., Ltd. dhe Shaanxi Pushang Yunzhen Technology Co., Ltd. për të kryer respektivisht shfaqje të projekteve.