Означете Вести за образование на IOT во Кина

Вести за образование на IOT во Кина. The latest technical information on IoT technology training, IoT labs, IoT education kits, and educational equipment for IoT programming electronics projects.

Кина Беиду + 5G интеграција и Интернет на сè

China's Beidou and 5G Technology Convergence
Кина Беиду + 5G интеграција и Интернет на сè. Попладнето на август 25, 2023, Пекинг Unicom и Пекинг Институтот за комуникации заеднички одржаа специјално предавање за "Сала за предавања за технологија иновации" со тема на ""Беиду + 5Г" Интеграција и Интернет на сè".

Успешно се одржа специјалниот настан од областа на Интернет на нештата и информатичката технологија

Успешно се одржа специјалниот настан од областа на Интернет на нештата и информатичката технологија
Успешно се одржа специјалниот настан од областа на Интернет на нештата и информатичката технологија. Ова роуд шоу се фокусира на полето на Интернет на нештата и информатичката технологија, и препорачува Shaanxi Zhongyao Zhuobing Information Technology Co., Ltd. и Shaanxi Pushang Yunzhen Technology Co., Ltd. соодветно да се спроведат проектни роуд шоуа.

Технологија на апликација за Интернет на нештата (Паметен дом) Професионален вовед

Тестирање на РФИД опрема за радио фреквенција, лабораторија за дебагирање и инсталација

Технологија на апликација за Интернет на нештата (Паметен дом) Professional Introduction The Internet of Things is the "Интернет на поврзани работи". Технологијата на апликацијата Интернет на нештата се однесува на употребата на идентификација на радиофреквенција (РФИД), сензори, глобални системи за позиционирање, laser scanners…

Кина го држи осмото место "Производител Кина" Натпревар за иновации и претприемништво за IoT МСП

China's AIGC - Најдобри IoT проекти на 2023

Кина го држи осмото место "Производител Кина" Натпревар за иновации и претприемништво за IoT МСП. Во 2023, Кина ќе го одржи 8 "Производител Кина" Интернет на нештата Конкурс за иновации и претприемништво за мали и средни претпријатија, а рокот е август 27, 2023. Specialized special new identification…

Курс за обука за IoT индустрија и паметен транспорт за развој на апликации

Кинески производител на литиумски батерии за модули за напојување - Добавувач на табла за полнење USB

Курс за обука за IoT индустрија и паметен транспорт за развој на апликации. China's IoT education is an important guarantee for the development of China's IoT technology. Курс за обука за развој на апликации за IoT индустрија и паметен транспорт (Гуопеи) successfully concluded In order to implement the…