5G RedCap module standard

He aha ka 5G RedCap? He ʻumikūmālua pane maʻamau i nā modula 5G RedCap

He aha ka 5G RedCap? He ʻumikūmālua pane maʻamau i nā modula 5G RedCap. 5G RedCap OpenCPU Module Wikipedia. He aha ka 5G RedCap? Ua hoʻokuʻu ʻia ka module 5G RedCap OpenCPU e China Unicom i Mei 2023.

He aha ka 5G RedCap? He ʻumikūmālua pane maʻamau i nā modula 5G RedCap

1. 5G RedCap OpenCPU Module Wikipedia

He aha ka 5G RedCap? Ua hoʻokuʻu ʻia ka module 5G RedCap OpenCPU e China Unicom i Mei 2023.

Nā hana nui o 5G RedCap OpenCPU module:

Hiki i ka module OpenCPU ke hoʻokuʻu i ka mana helu chip-level, a holo i nā noi e pono e kau ʻia ma ka MCU nui o ka pahu ma o OpenCPU, e ho'ēmi hou i ka pilikia o ka hoʻomohalaʻana o ka mīkini holoʻokoʻa, ʻike i ka hoʻohui maikaʻi ʻana o ka terminal a me ka mana helu pūnaewele, a hiki i ka hoʻololi ʻana i nā mea hope hou me ka wikiwiki. hoʻolikelike a me ka hoʻomohala ʻana.Main functions of 5G RedCap OpenCPU module - 5G RedCap module manufacturer in China

Nā hana nui o 5G RedCap OpenCPU module - 5ʻO G RedCap module mea hana ma Kina

 

Eia kekahi, ka Yanfei RedCap CPE, ʻīpuka ʻoihana, a me nā puka mana i kūkulu ʻia ma muli o nā modula ʻaʻole kākoʻo wale i nā ʻano ʻoihana e like me ka loaʻa ʻana o ka ʻikepili a me ka lawe ʻana i ka ʻikepili, a me ka loiloi protocol, akā loaʻa iā 5G nā mana maoli e like me 5G LAN, ʻokiʻoki, a me ka haʻahaʻa haʻahaʻa, a ua lako ʻia me 5G i hoʻolaʻa ʻia e like me ka hoʻokele pūnaewele, DMP hooponopono mea hana, a me ka hoʻokele pili pili akamai hiki iā CMP ke hoʻomaopopo maikaʻi aku i ka hiki ke hoʻohui ʻia ʻo 5G end-network a hiki i ka hoʻomohala ʻokoʻa o ka ʻoihana..

2. ʻO wai ka inoa piha o RedCap?

ʻO ka inoa piha o RedCap ʻo Reduced Capability. ʻO RedCap kahi maʻamau ʻenehana hou i hoʻonohonoho kūikawā ʻia e 3GPP ma ke kahua 5R17. Hoʻopili nui ia i ka wikiwiki 5G a me nā mea hiki ke hana i nā noi 5G "piha māmā".In which fields are 5G RedCap devices used

Ma nā kahua hea i hoʻohana ʻia ai nā polokalamu 5G RedCap

ʻAʻole ʻike ʻia ka inoa ʻo 5G RedCap i nā mea a pau. I ka ʻoiaʻiʻo, kona inoa mua, ua lohe paha kekahi poe heluhelu, he kukui NR. E hoʻopuka pololei, ʻO RedCap kahi 5G māmā.

3. ʻO ka RedCap module he IoT module?

Aia ka module RedCap i ka module Internet of Things. ʻO RedCap kahi ʻano pahu hoʻohana māmā māmā 5G i manaʻo ʻia e 3GPP Rel-17. Hoʻemi nui ia i ke kumukūʻai o nā chips 5G, modules a me nā terminals ma ka hōʻemi ʻana i ka bandwidth terminal, e hōʻemi ana i ka helu o ka lawe ʻana a me ka loaʻa ʻana o nā antenna, a e hoemi ana i ke kauoha modulation.

4. ʻO ka module IoT hou loa i 2023 ʻo ia ka module RedCap?

Mai Mei 2023, ʻO ka module IoT hou loa ʻo ia ka RedCap module. ʻO Yanfei NX307 ka module RedCap, ʻO ka huahana pāʻoihana 5G RedCap mua loa o ka honua i hoʻokuʻu ʻia e China Unicom i Mei 2023.

What is 5G RedCap? Twelve Common Answers to 5G RedCap Modules - 5G RedCap module standard

He aha ka 5G RedCap? He ʻumikūmālua pane maʻamau i nā modula 5G RedCap - 5G RedCap module standard

 

Hoʻohālikelike ʻia me nā modula R15/R16, ua hoemiia ke kumu kuai o Yanfei NX307 modules e 50%, a ʻo ka hoʻohana ʻana i ka mana 80% o nā modula LTE Cat.4 o ka nui like.

5. ʻO wai nā mea hana module RedCap honua?

ʻO nā mea hana module Global RedCap:

  • Kina Unicom .
  • Kūkākūkā mamao.
  • Mega akamai .
  • Tianyi IoT.

6. He aha ka manaʻo o IoT RedCap module?

Loaʻa i ka pūnaewele o nā mea RedCap module i ka wā e hiki mai ana. E like me ka ʻenehana 5G māmā loa, Hiki iā RedCap ke hōʻemi pono i ke kumukūʻai a me ka hoʻohana ʻana i ka mana o nā ʻoihana ʻoihana 5G. I ka manawa like, loaʻa iā ia nā hiʻohiʻona koʻikoʻi o 5G a hoʻokō piha i nā koi o ka wikiwiki a me ka wikiwiki, haʻahaʻa haʻahaʻa, hilinaʻi nui a me ka hoʻohana haʻahaʻa haʻahaʻa i nā ʻoihana like ʻole. Ua ʻike ʻia e ka ʻoihana ʻo ia ka mea kūʻai mua loa i loaʻa i nā hiʻohiʻona hou i R17.

7. Aia nā mea IoT RedCap ma Iapana?

Loaʻa iā Iapana nā mea IoT RedCap. E kākoʻo nā polokalamu RedCap ma kahi o 85Mb/s, kahi pae hana e hiki ai ke lawelawe i ka nui o nā hihia hoʻohana ʻenehana a me IoT. 3Hōʻike ʻo GPP i ʻekolu mau hihia hoʻohana nui no nā polokalamu RedCap, me nā mea ʻike ʻenehana, lako kiaʻi, a me na mea komo.

8. He aha ka mea i hana ʻia ai ka chipset 5G RedCap?

ʻAʻole hoʻohana ka 5G RedCap chipset i nā mea kūikawā, akā ua hana ʻia me nā mea i loaʻa. ʻOi aku ka liʻiliʻi o ka bandwidth spectrum o RedCap. I loko o ka Sub-6GHz frequency band, ʻO ka bandwidth o RedCap he 20MHz, ʻoi aku ka liʻiliʻi ma mua o ka 5G kuʻuna. 5G RedCap OpenCPU Module Wikipedia

5G RedCap OpenCPU Module Wikipedia

9. He aha nā hiʻohiʻona o ka chipset 5G RedCap?

ʻO nā hiʻohiʻona o ka chipset 5G RedCap penei:

kumu kūʻai haʻahaʻa . Hoʻohālikelike ʻia me nā mea hana maʻamau 5G terminal, 5Hoʻohana nā mea hana G RedCap i nā antenna liʻiliʻi, a kākoʻo ʻo 5G RedCap i ka bandwidth haʻahaʻa. Hiki i ka emi ʻana o nā antenna ke hoʻemi i ke kumukūʻai o nā mea, a hiki i ka bandwidth hōʻemi ke hoʻemi i ke kumukūʻai o PA, no laila ʻoi aku ka haʻahaʻa o ke kumukūʻai o ka pūʻulu holoʻokoʻa ma mua o nā mea hana 5G maʻamau.

5Hōʻike ʻia ʻo G RedCap e ka wikiwiki kiʻekiʻe. Hiki i ka helu hoʻouna ʻana o RedCap i ka hoʻohana ʻana i nā hāmeʻa hiki ke hoʻohana ʻia e hiki ke hōʻea i kahi helu hoʻouna downlink o 150Mbps a me kahi helu hoʻouna uplink o 50Mbps..
haʻahaʻa ikehu hoʻohana. Hiki ke hoʻopaʻa ʻia nā pā a RedCap no kekahi mau makahiki nā noi ʻenehana ʻenehana a hoʻokahi pule a ʻelua paha i loko nā mea hoʻohana akamai.

10. Nui ka hoʻokūkū ma ka mākeke 5G RedCap?

ʻO ka hōʻike noiʻi e pili ana i ka nui o ka 5G RedCap modules i ka mākeke honua ma 2023, nā mea hana nui, nā māhele nui, nā huahana a me ka māhele noi e hōʻike ana i loko 2022, ʻO ka kūʻai honua ʻana o nā modules 5G RedCap e pili ana i kahi mau haneli, a me ka nui o ka makeke Pake.

Is there much competition in the 5G RedCap market

Nui ka hoʻokūkū ma ka mākeke 5G RedCap - 5G RedCap Wikipedia

 

In 2022, ʻO ka nui o nā kūʻai kūʻai honua o 5G RedCap modules e pili ana i nā miliona, a e hiki aku ana ka makeke Pake i hookahi miliona dala Amerika, ʻoiai ka mākeke honua e pili ana 70%, e lilo ana ia i mākeke nui loa ma ka honua. Kahi mea hou aʻe, Kina Unicom, Quectel, ʻO MeiG Smart a me E-surfing IoT nā mea hana nui 5G RedCap module i ka mākeke honua. In 2022, e helu kēia mau mea hana nui ʻehā 70% o ka makeke.

11. 5G RedCap chipsets i ka US?

Aia nā chipsets 5G RedCap ma US. Ma Pepeluali 8, 2023, Ua hoʻokumu ʻo Qualcomm Technologies i ka 5G NR-Light mua o ka honua (also known as "5G RedCap") Snapdragon® X35 5G modem a me ka ʻōnaehana alapine lekiō.

12. Aia ma na kahua hea 5Nā mea hana G RedCap hoʻohana ʻia?

5Hoʻohana nui ʻia nā mea G RedCap i nā kahua IoT e like me ka ʻoihana, ʻimi waiwai, POS, telematics, mālama ola kino a me nā mea hiki ke komo.
5ʻO G RedCap kahi maʻamau ʻenehana māmā 5G ma ka pae 3GPP R17, no nā ʻano hiʻohiʻona noiʻi IoT ʻekolu e like me nā mea hiki ke hoʻohana, kiaʻi wikiō a me nā ʻenehana uila uila.

Kaʻana like i kāu aloha

Waiho i ka pane

ʻAʻole e paʻi ʻia kāu leka uila. Hōʻailona ʻia nā kahua i makemake ʻia *