China Railway Mobile 5G feso'otaiga feso'ota'iga

Ole vaega ole Baoshan-Pupiao ole Darui Railway e maua ai feso'ota'iga telefoni feavea'i 5G

Ole vaega ole Baoshan-Pupiao ole Darui Railway e maua ai feso'ota'iga telefoni feavea'i 5G. Ua ausia e Saina le telefoni feaveaʻi 5G fesoʻotaʻiga ma foia faʻafitauli faʻapitoa i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga nofoaafi.

Ole vaega ole Baoshan-Pupiao ole Darui Railway e maua ai feso'ota'iga telefoni feavea'i 5G

Ua ausia e Saina le telefoni feaveaʻi 5G fesoʻotaʻiga ma foia faʻafitauli faʻapitoa i fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga nofoaafi.

Ina ia fa'amalieina mana'oga tau atina'e o "nofoaafi atamai" i le lumana'i, Paranesi a Baoshan o Saina Mobile Feso'ota'iga Group Yunnan Co., Ltd. na tuuina atu le taʻaloga atoatoa i le lelei o le avea ma taʻitaʻi i pisinisi tau fesoʻotaʻiga i le lotoifale, teu faafaigaluega e uiga i 12 miliona yuan, ma faʻatinoina le fuafuaina ma le fausiaina o se fesoʻotaʻiga nofoaafi 5G mo le vaega o Baoshan-Pupiao o le Darui Railway.. .

I le taimi nei, ua mae'a atoa le 5G feso'ota'iga tuma'oti o lenei vaega, tuiina le malosi i le atinaʻeina o le tamaoaiga i le lotoifale ma le toe faʻafouina o Longyang.

China Railway Mobile 5G network coverageChina Railway Mobile 5G feso'otaiga feso'ota'iga

 

O le vaega Baoshan-Pupiao o le Darui Railway ei ai le umi atoa o 23.58 kilomita. O le tele o laina i luga o le laina o mauga maualuluga ma vanu, ma alalaupapa ma alalaupapa e maua ai se vaega tele. O se auala nofoaafi moni i mauga. Tunnels o se tulaga faigata i le fausiaina o fesoʻotaʻiga ma se vaaiga taua mo le suʻeina o le lelei o fesoʻotaiga. O alāvai uumi tele e fa'atapulaaina ai le fa'atulagaina o nofoaga autu ma le ta'avaleina o uaea opitika, ma aumaia ai foi le tele o luitau i le fausiaina o inisinia.

O le laufanua o lenei vaega e lavelave. O le fuafuaga mulimuli o le fausiaina na fuafuaina ia Aokuso 2022, ma o le a amata fausia ia Oketopa 2022. Faatasi ai ma i latou, Tunnel Baoshan, galuega sili ona taua, e iai lona umi atoa o 16 kilomita. Ona o le aʻafia o le laina mumu, na talia le talosaga faufale i le amataga o Ianuari 2023 pe a uma ona fa'aauau talosaga ma le matagaluega o nofoaafi. Ona o le pu'upu'u taimi faufale ma tulaga faigata faufale i luga o le nofoaga, sa galulue ovataimi le au faufale e faatino ai le galuega. Ina ua uma ona faatoilaloina faigata, o le tatalaina o le nofoaga na maeʻa ia Mati 28, 2023.

I le fausiaina o le 5G tumaoti feso'ota'iga i luga o le vaega Baoshan-Pupiao o le Darui Railway, e fa'aaoga e le alavai le uaea leaky + auala fa'asalalauina antenna fanua, ma o laina o lo'o totoe o lo'o fausia fa'atasi ai ma fa'asalalauga fa'apitoa tuto'atasi mo fa'asalalauga fa'apitoa. E oo mai i le taimi nei, 8 nofoaga macro fafo, 6 antenna fanua, 2 ua fausia alavai pito i lalo i le laina mumu, 72 seti o meafaigaluega ua faʻapipiʻiina, 23 kilomita o uaea opitika ua uma ona faataatia, ma 18 kilomita o le alavai uaea ua uma ona faataatia.

Ina ia faʻaauau pea ona faʻaleleia ma faʻamautinoa le saogalemu ma le mautu o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, matou te faia suʻega i luga ole laiga ile laina masina uma pe a uma le tuʻuina atu, ma fa'amalieina le fa'aogaina o fa'afitauli o lo'o maua i se taimi talafeagai. I le taim lava lena, o le a mataʻituina e le au faigaluega i tua ma ogatotonu le nofoaga autu i le taimi moni, ma o le nofoaga autu e le mafai pe ua i ai se paoa o le a vave logoina le aufaigaluega tausiga e o atu i le nofoaga e taulimaina., ina ia mautinoa le faʻaaogaina o le poto masani o tagata faʻatau.

O le 5G o loʻo aofia ai le vaega o Baoshan-Pupiao o le Darui Railway o le a aumaia ai faʻataʻitaʻiga fou ma auaunaga i le alamanuia o nofoaafi.. E ala i le saoasaoa maualuga, fa'asalalauga fa'amatalaga maualalo, e mafai ona fa'ataunu'uina le mata'ituina ma le puleaina o nofoaafi ma oloa, e mafai ona faaleleia le lelei o uta, e mafai ona faaitiitia tau o galuega, ma e mafai ona fa'alauiloa le atina'e fa'atekinolosi ma le atamai o le alamanuia atoa.

O le Baoshan Mobile na vave faʻamaeʻaina le 5G fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga o le paka logistics, lea e taua tele i le fausiaina o se paka atamai ma logistics atamai i le paka logistics. O le a faʻaauau pea ona talanoaina e itu e lua le felagolagomaʻi loloto i le lumanaʻi.

I le taim lava lena, ua fa'amalieina le fa'aogaina o feso'ota'iga uaealesi ma tulaga mana'omia o le vaega i luga o le alatele, fa'ata'atiaina se fa'avae fa'afuainumera mautu mo le toe fa'aleleia o nu'u i tua ma faufale fa'ata'amilo i le alatele.

5E le gata ina fa'amaonia e le fa'auluuluga o feso'otaiga mana'oga o le auala, ae fa'amalieina fo'i mana'oga feso'ota'iga 5G o tagata fa'aoga i nofoaga maugā lata ane, ma lagolagoina le fausiaina o faʻamatalaga o nofoaga i luga o le laina. O le "Baoshan City Rural Revitalization Comprehensive Information Service Platform" faʻalauiloa faʻatasi ma le Baoshan Mobile Innovation , e ala i le faʻavaveina o le faʻalauiloaina o le 5G, fa'akomepiuta ao, fa'amatalaga tetele, Initaneti o Mea, atamai fa'akomepiuta ma isi fa'atekonolosi fa'amatalaga fou-tupulaga ma le tu'ufa'atasia loloto o le toe fa'afouina o nu'u i tua ma le atina'e ma fa'afuainumera faufale i tua., o le a matou tu'iina le atamai ma le fa'amalosia i totonu o faugāfale fa'atekinolosi i nu'u tua ma saofagā i le fa'aolaola i nu'u i tua.The Baoshan-Pupiao section of the Darui Railway achieves mobile 5G network coverage

Ole vaega ole Baoshan-Pupiao ole Darui Railway e maua ai feso'ota'iga telefoni feavea'i 5G

 

I le faagasologa o le fausiaina o nofoaafi atamai, fa'avaveina le tu'ufa'atasia ma le fa'afouina o 5G tekinolosi o se filifiliga le maalofia e fa'alauiloa ai le suiga ma le fa'aleleia o le alamanuia mai aseta masani i "atina'e fou". O le Baoshan Mobile o loʻo faʻataunuʻuina ma le faʻatinoina tiute o pisinisi tutotonu, vave fa'alauiloa le fausiaina o nofoaga autu 5G i luga o le laina nofoaafi, ma faʻamaonia le fesoʻotaʻiga lamolemole pe a uma ona tatala i fefaʻatauaiga i se auala atoa; i le taim lava lena, e faatelevaveina ai le ta'amilosaga o tagata, oloa, ma le tamaoaiga i totonu o le eria e susulu, ma matua manuia ai tagata nofoia i luga o le laina. Ole fa'asalalauga ole 5G e taua tele ile felauaiga atamai, atamai logistics, toe faaolaolaina i nuu i tua ma le unaia o atinae tau tamaoaiga i totonu o le atunuu.

Faasoa atu lou alofa

Tuu se Tali

E le fa'asalalauina lau tuatusi imeli. Fa'ailogaina fanua mana'omia *