Kahareupna IOT: Kacerdasan jieunan sareng Internét tina Perkara - Naon nyangka di 2023 - AI ieu 2023

Kumaha mesin konfigurasi visual AI IOT dilarapkeun kana skenario bisnis IoT?

Kumaha mesin konfigurasi visual AI IOT dilarapkeun kana skenario bisnis IoT? Naon sababaraha conto aplikasi IoT di perusahaan? conto IoT, dina skenario aplikasi bisnis tina Internet of Things, konfigurasi visual mangrupa sarat fungsional penting.

Kumaha mesin konfigurasi visual AI IOT dilarapkeun kana skenario bisnis IoT?

Skenario industri anu béda merlukeun visualisasi intuitif tina data anu dikumpulkeun ku alat-alat IoT jeung status skenario bisnis pikeun pamaké pikeun nganalisis atawa nyieun kaputusan.THE FUTURE OF IOT: Artificial Intelligence and Internet of Things - What to Expect in 2023 - AI iot 2023

Kahareupna IOT: Kacerdasan jieunan sareng Internét tina Perkara - Naon nyangka di 2023 - AI ieu 2023

 

Fungsi sapertos ngawaskeun konsumsi énergi prosés, 3D pangwangunan adegan, konsumsi énergi trend pamandangan beungkeut alarem, aksés video parabot konci, data konci ngawas mobile, distribusi terminal konsumsi énergi rencanana, konfirmasi terminal data énergi, aplikasi peta GIS, bagan analisis data, jsb. mangrupakeun sarat pamaké umum.

Pikeun runtuyan kaperluan industri, mesin konfigurasi visual tina platform AI IOT4.0 Internet of Things, sakumpulan alat visual pikeun nyumponan sababaraha skenario, kanban visual euyeub sareng komponenana, minuhan rupa bagan alur prosés, kabutuhan visualisasi data, ngarojong éditan 3D, grafik Gambar, desain diagram.

1. sumberdaya komponén bagan masif

Dina proyék Internet of Things, dina nyanghareupan data peralatan masif, butuh loba waktu pikeun ngolah jeung analisis data pikeun meunangkeun wawasan nilai.

Platform AI IOT nyayogikeun komponén bagan visualisasi analisis data lengkep, nu bisa kalayan gampang ngahasilkeun grafik garis, histograms, grafik ring, bagan pai, tabél data sareng komponén analisis data séjén pikeun nampilkeun data alat sacara intuitif sareng komprehensif.

Rupa-rupa grafik bisa dijieun ku konfigurasi basajan tur sered tur teundeun, sareng pangaruh tampilan grafik tiasa disaluyukeun sacara fleksibel. Dina waktos anu sasarengan, eta ngarojong ngembangkeun sekundér sarta infinitely expands gudang komponén Anjeun. Platformna ngadukung panggunaan kamampuan komponén khusus pikeun ngarangkum komponén kompléks anu didamel nyalira janten komponén lengkep., tur nyimpen eta dina perpustakaan komponén pikeun diri pamakéan sarta babagi, which greatly improves the platform's ability to edit the entire screen.

2. Visualisasi aliran prosés

Dina proyék kompléks, perlu ngawas status operasi sarta aliran prosés pakakas sacara real waktos, sangkan ngawas, nganalisis, ngaoptimalkeun sareng ngontrol aliran prosés.IoT projects for beginners in 2023 - How does the AI IOT visual configuration engine apply to IoT business scenarios?

proyék IoT pikeun beginners di 2023 - Kumaha mesin konfigurasi visual AI IOT dilarapkeun kana skenario bisnis IoT?

 

Layar visual AI platform IOT mibanda kamampuhan pikeun mintonkeun rébuan titik data sacara real waktu dina detik, tur mulus tiasa nembongkeun épék animasi dina layar. Dina waktos anu sasarengan, ampir kabéh elemen bisa kabeungkeut data pikeun ngawujudkeun sambungan seamless antara data jeung elemen layar.

3. manajemén visualisasi GIS jeung alat kontrol

Nalika distribusi alat ageung sareng lokasi sareng data lintasan kompleks, hese pikeun ngahontal kontrol jeung tampilan sakabéh. Komponén GIS tina platform AI IOT ngarojong posisi alat jeung playback sajarah. AI IOT 4.0 nyadar gambar titik, garis, jeung surfaces, sarta bisa meungkeut titik, garis, surfaces jeung alat sacara real waktos, sarta ngarojong pangeboran data, aggregation, meulah, jeung merging titik, garis, jeung surfaces.

4. Ngarojong sababaraha kaméra sareng format média streaming

Dina proyék Internet of Things, perlu sentralisasi jeung ngahijikeun manajemen aliran video di wewengkon béda pikeun ngahontal monitoring real-time. Sanajan kitu, alatan inconsistency alat jeung protokol antara wewengkon, jumlah badag aliran video, jeung gudang kawates sarta sumberdaya jaringan, manajemén terpusat tina aliran video hésé pisan.arduino nano 33 iot example code - iot project

Arduino nano 33 conto iot kodeu - proyék iot

 

Platform AI IOT ngagunakeun kerangka média streaming open source GO anu kuat - Lambang leungeun, nu boga kaunggulan euweuh plug-in, latency low dina dua detik, sababaraha format playback, sarta kahiji sadar H264 / rojongan mode H265. Rojongan kontrol PTZ sarta playback sajarah. Ngawujudkeun pasatujuan ngajual-gratis, sapertos: GB28181, GB37300, JT1078, Hikvision ISUP, ISC jeung pasatujuan platform-tingkat séjén.

5. 3D kamampuhan tampilan

proyék IoT mindeng ngalibetkeun angka nu gede ngarupakeun alat jeung sénsor, nu bisa jadi disebarkeun di lokasi béda jeung lingkungan, sarta bisa mibanda wangun jeung pungsi béda. Dina raraga leuwih hadé ngawas, ngatur, ngontrol sareng ngaoptimalkeun alat sareng sensor ieu, urang kudu ngatur aranjeunna visually ngaliwatan kembar digital.

Platform AI IOT ngadukung impor model 3D umum, tur bisa ngabeungkeut tur mintonkeun atribut dina modél. Dina waktos anu sasarengan, platform AI IOT geus hasil disambungkeun jeung loba mainstream platform kembar digital. Pamaké tiasa nyambungkeun data platform kembar digital ka platform AI IOT sareng teras nikmati fungsi sareng jasa platform AI IOT..

6. Playback layar

Dina proyék Internet of Things, perlu pikeun ngawas jeung nganalisis operasi sistem. Layar konvensional ngan ukur tiasa ningalikeun status sareng data ayeuna, jeung teu bisa nempo deui dina layar sajarah jeung data. Nalika sistemna teu normal, eta teu bisa mulangkeun status operasi nalika masalah lumangsung, hasilna Hésé debug.

Platform AI IOT ngadukung fungsi playback layar. Ku ngarékam sareng maén deui layar sistem, pamaké éta bisa replay sarta nempo status panganteur grafis nalika sistem keur ngajalankeun dina titik saterusna dina jangka waktu. Hal ieu sering dianggo pikeun ngawas sareng nganalisis operasi sistem pikeun ngadeteksi masalah, debug sareng ngaoptimalkeun sistem.

7. Citakan hal industri

Nalika proyék ngalibatkeun sababaraha industri sareng skenario, saperti pabrik pinter, kota pinter, tatanén pinter, jsb. Unggal industri sareng skenario gaduh ciri sareng kabutuhan sorangan, sarta merlukeun panganteur visual ngaropéa pikeun nembongkeun tur ngatur informasi kayaning parabot, data, jeung prosés. Sanajan kitu, biaya ngembangkeun hiji panganteur visual ngaropéa tinggi, siklusna panjang, jeung hese dipake deui. Dina raraga ngajawab masalah ieu, platform AI IOT accumulates aset euyeub di industri jeung prasetél angka nu gede ngarupakeun template, nu bisa gancang dipaké deui sarta flexibly dimekarkeun diantara sababaraha proyék, sarta réplikasi bets bisa gancang direalisasikeun.

Skenario Aplikasi Proyék Pemberdayaan AI IOT

Konstruksi visualisasi 3D kembar digital

Platform AI IOT tiasa disambungkeun kana 3dsworks pikeun ngawujudkeun éditan visual dina platform éta, flexibly ngakses model parabot sarta ngumpulkeun sarta ngirimkeun data; ikon pakakas set, épék visual, jsb., pikeun ngawangun platform manajemén visualisasi 3D kimiawi pinter.

Smart Park proyék titik data aksés layar 3D

Sistem manajemen taman pinter AI IOT éfisién ngumpulkeun data tina sagala rupa alat jeung sistem ngaliwatan alat ngumpulkeun data jeung alat gateway, sarta nyadar manajemén multi-dimensi pakakas, cahayaan, multimédia, cai, konsumsi énergi listrik jeung gas, ngawas lingkungan, kaamanan, jsb. di taman Eta nyadiakeun rojongan sagala-buleud dina watesan pendataan sarta manajemén calakan, nulungan manajer taman ngahontal tujuan operasi efisien, hemat energi jeung ngurangan émisi, jeung kaamanan sarta controllability.arduino nano 33 iot example code

arduino nano 33 kode conto iot

Pangwangunan prosés proyék cai pinter

Sistem manajemén cai pinter AI IOT sadar platform data cai, manajemén informasi, jeung kamampuhan ngawas dinamis real-time. Dumasar kana puseur data, operasi produksi, kualitas cai, konsumsi énergi, kaamanan, parabot, tanaga, jsb. tina tutuwuhan cai anu standar sarta ngahiji, sarta multi-peran, kabina kapamimpinan multi-dimensi diadegkeun pikeun ngadukung ngawaskeun online tina kaayaan operasi sababaraha pepelakan cai sareng ngawaskeun sacara real-time. kontrol indikator, tampilan data intuitif, jeung manajemén full-siklus calakan.

Kota Gas Internét tina Hal Manajemén Visual

Sistem manajemen gas pinter AI IOT ngagunakeun sensor pikeun ngumpulkeun data deteksi online sapertos tekanan pipa, scheduling jaringan pipa, sareng méter gas pikeun ngémutan status operasi sistem gas kota sacara real waktos, integrates manajemén gas sarta fasilitas dina cara visual, sarta ngabentuk gas urban Internét tina hal. Inpormasi anu ageung dianalisis sareng diolah dina waktosna, sareng hasil pamrosésan anu saluyu sareng usulan-usulan kaputusan tambahan dilakukeun pikeun ngatur produksi sadayana, transmisi jeung distribusi, jasa jeung prosés séjén tina sistem gas dina ragam leuwih refined tur dinamis, ku kituna pikeun ngahontal éfék calakan.

Platform AI IOT ogé dianggo dina aplikasi industri anu sanés pikeun nyayogikeun syarat visualisasi, sarta dina waktos anu sareng minuhan sarat aplikasi full-skenario kayaning pendataan jeung kontrol, analisis data, jeung manajemén aliran bisnis. Di masa anu payun, AI IOT bakal terus taat kana téknologi sareng inovasi produk, terus ngaoptimalkeun struktur platform, enrich sumberdaya, ningkatkeun kamampuan mesin inti, empower leuwih widang skenario aplikasi proyék, sareng ngabantosan perusahaan ngawujudkeun transformasi digital.

Bagikeun cinta anjeun

Ninggalkeun Balasan

alamat surélék anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun ditandaan *