Arduino IoT Cloud 2023 - Fillimi me Arduino & ESP32

Letër ftese për Ekspozitën e 20-të Ndërkombëtare të Internetit të Gjërave në Stacionin Shenzhen në 2023

Letër ftese për Ekspozitën e 20-të Ndërkombëtare të Internetit të Gjërave në Stacionin Shenzhen në 2023.

Të 2023 Ekspozita Ndërkombëtare e Internetit të Gjërave në Kinë është gati të nisë.

Koha e aktivitetit: shtator 20-22, 2023

Lloji: Ekspozita IoT

Vendi i zhvillimit: Qendra Botërore e Ekspozitave dhe Konventave Shenzhen (Salla e Re Baoan)

Sponsor: Shoqata e Industrisë së Internetit të Gjërave Shenzhen

Arduino IoT Cloud 2023 - Getting Started with Arduino & ESP32 - Invitation letter for the 20th International Internet of Things Exhibition Shenzhen Station in 2023

Arduino IoT Cloud 2023 - Fillimi me Arduino & ESP32 - Letër ftese për Ekspozitën e 20-të Ndërkombëtare të Internetit të Gjërave në Stacionin Shenzhen në 2023

 

IOTE 2023 Ekspozita e 20-të Ndërkombëtare e Internetit të Gjërave · Stacioni Shenzhen (referuar si: Ekspozita IOTE Shenzhen Internet of Things), do të mbahet në Qendrën Ndërkombëtare të Konventave dhe Ekspozitave Shenzhen (Salla e Re Baoan) në shtator 20-22, 2023, duke bashkuar mbi 800+ ekspozues nga e gjithë bota Ekspozues, 130,000+ integrues profesionistë dhe përdorues fundorë nga fushat e industrisë, logjistikës, infrastrukturës, qytet i zgjuar, dhe shitja me pakicë e zgjuar vizitoi ekspozitën. "Infrastruktura e re" ka hedhur një themel të fortë për zhvillimin e Internetit të Gjërave. Kërkesa e lëshuar nga "cikli i dyfishtë i brendshëm dhe i jashtëm" është bërë toka më pjellore për zhvillimin e Internetit të Gjërave.iot projects using arduino - IOT cloud platform

projekte iot duke përdorur arduino - Platforma cloud IOT

 

Tregu në nivel trilionësh nuk është më një slogan, dhe Interneti i Gjërave është në kohën e duhur. Në këtë "Mosha e artë" të zhvillimit të industrisë së Internetit të Gjërave, është edhe më e nevojshme që Ekspozita Ndërkombëtare e Internetit të Gjërave IOTE të mbledhë burimet e të gjithë industrisë së Internetit të Gjërave dhe të kryejë lidhjen e burimeve me saktësi dhe efikasitet.

IOTE mbledh teknologjitë kryesore, nga inovacioni teknologjik, prokurimi i harduerit, Integrimi i sistemit, në të gjithë zinxhirin industrial të Internetit të Gjërave, nga hardueri -> integrim -> aplikimi në një hap, dhe hap zinxhirët industrialë në rrjedhën e sipërme dhe të poshtme.

Dëshmoni lindjen dhe zhvillimin e Industria e Internetit të Gjërave në Kinë, dhe do të vazhdojë të kontribuojë në integrimin ekologjik, bashkëpunimi industrial, dhe aplikimi i industrisë së Internetit të Gjërave!

Koha e ekspozitës: shtator 20-22, 2023

Vendi i zhvillimit: Qendra Botërore e Ekspozitës Shenzhen (Salla e Re Baoan)

Sponsor: Shoqata e Industrisë së Internetit të Gjërave Shenzhen

Organizatorët: Shenzhen IoT Media Co., Ltd., Shenzhen Yixin IoT Network Co., Ltd.

Pikat kryesore të ekspozitës

1. Ekspozita Globale e Markave Profesionale e Internetit të Gjërave

Një nga ekspozitat e Internetit të Gjërave në botë me themelimin më të hershëm, shkallën më të madhe, dhe mbulimin më të gjerë të industrisë së Internetit të Gjërave! Ekspozita u themelua që nga viti i parë i industrisë së Internetit të Gjërave deri në 2009, me një sipërfaqe ekspozite prej më shumë se 70,000 metra katrorë dhe 1,000+ ekspozuesit, duke mbuluar shtresën e perceptimit dhe shtresën e transmetimit , shtresa e platformës, shtresa e aplikimit dhe të tjera Zinxhiri i industrisë së internetit të gjërave! Ekspozita ka fituar kompani vendase dhe të huaja si Huawei, Haier, Kina Unicom, Invengo, Newland, Microsoft, Krahu, Western Digital, ON gjysmëpërçues, NXP, STMikroelektronikë, Semtech, HARTING dhe kështu me radhë. Mbështetja e plotë e sipërmarrjeve të njohura brenda dhe jashtë vendit!IOT manufacturers in China - Arduino IoT Cloud - IOT Cloud Platform

Prodhuesit e IOT në Kinë - Arduino IoT Cloud - Platforma Cloud IOT

 

2. Platforma globale e grumbullimit të porosive të blerjeve me cilësi të lartë

Çdo vit, ekspozita mblidhet 100,000 + zhvilluesit e softuerit, integruesit e sistemit, prodhuesit e pajisjeve, kompanitë inxhinierike, përdoruesit përfundimtarë dhe njerëzit në industrinë e Internetit të Gjërave nga i gjithë vendi, dhe gati 4,000 produkte profesionale Internet of Things nga 57 Vendet dhe rajonet jashtë shtetit Blerësit negociojnë dhe blejnë në vend, e cila është platforma më e mirë për lëshimet e produkteve të reja IoT, promovimi i imazhit të korporatës, promovimi i markës, dhe marketingun e produktit!

3. Përshpejtuesi i ndërtimit të markës së ndërmarrjes Internet of Things

Në të njëjtën kohë me ekspozitën, aktivitetet e përzgjedhjes autoritative të industrisë si Ylli i Internetit të Gjërave, Çmimin e Artë IOTE, dhe Maja 100 Do të mbahen Integruesit e Sistemit të Internetit të Gjërave, duke tërhequr 1,000+ kompanitë dhe 100,000+ profesionistë të industrisë për të marrë pjesë çdo vit, dhe duke i bashkuar 300+ publiku nga fusha të ndryshme si industritë dhe teknologjitë Media, fokusi në publicitet dhe raportim, për të krijuar markën më me ndikim dhe më të fuqishëm të korporatës Internet of Things!

Gama e ekspozitës

Shtresa e perceptimit: sensorë, Sensorët MEMS, RFID, kartat inteligjente, barkode, biometrike, njohja e videos, pozicionimi i saktë në kohë reale dhe fusha të tjera.

Shtresa e transportit: celulare (4G/5G/Cat.1/NB-IoT), joqelizore (LoRa/Bluetooth/Wi-Fi/ZigBee/UWB/ZETA/2.4G), portë industriale/DTU/RTU, autobus, rrjete satelitore etj.

Llogaritja dhe shtresa e platformës: platformë cloud, platforma e mesme e të dhënave, cloud computing dhe të dhëna të mëdha, llogaritja e skajeve, inteligjence artificiale, Siguria e Internetit të Gjërave, ruajtjen e të dhënave, IDC, platformë vizualizimi, etj.

Shtresa e aplikimit: Interneti industrial i gjërave, logjistikë e zgjuar dhe magazinim, shitje me pakicë e zgjuar, qytet i zgjuar, park i zgjuar, shtëpi e zgjuar, Siguria AIoT, etj.IOT devices - iot cloud platform

Pajisjet IOT - platforma cloud iot

 

Të 2023 Ekspozita Ndërkombëtare e Internetit të Gjërave në Kinë është gati të nisë. Kompanitë globale të teknologjisë së Internetit të Gjërave janë të mirëpritur të marrin pjesë dhe të diskutojnë bashkëpunimin së bashku.

Ky artikull u botua nga Shoqata e Industrisë së Internetit të Gjërave në Kinë, redaktuar dhe publikuar nga blog.iotcloudplatform.com.

Ndani dashurinë tuaj

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *