Arm's comprehensive IoT solution in 2023

Ing 2023, Arm gabung karo Amou Technology kanggo target pasar visi cerdas

Ing 2023, Arm gabung karo Amou Technology kanggo target pasar visi cerdas. The new reference design uses Arm's processor and system IP, sing akeh digunakake ing bidang visi cerdas, and integrates Arm's existing subsystem IP with Arm Technology IP for the first time.

Ing cara iki, luwih nyedhiyakake subsistem sing wis terintegrasi lan diverifikasi kanggo pelanggan industri, sing pungkasane nyepetake R&D siklus lan ngidini pangembang kanggo fokus ing diferensiasi produk.

Ing 2023, Arm gabung karo Amou Technology kanggo target pasar visi cerdas

Tembung kunci: Arm smart vision smart camera

Fitur utama saka jaman sing cerdas yaiku tumindak sing biasane digawe dening kesadaran lan prentah manungsa bisa rampung dening mesin yen perlu., lan ukuran owahan saka aplikasi inovatif wis lair minangka asil. sesanti cerdas minangka conto khas aplikasi inovatif ing jaman anyar.In 2023, Arm joins hands with Amou Technology to target the smart vision market

Ing 2023, Arm gabung karo Amou Technology kanggo target pasar visi cerdas

 

Tuladhane, ing lapangan pendhudhuk kulawarga, saliyane upgrade saka fungsi keamanan dhasar, ing "ngrawat" fungsi kamera pinter mboko sithik nambah, lan ngawasi perlu lan weker kahanan abnormal kanggo wong tuwa, bayi, pets lan kelompok liyane wis dadi kabutuhan anyar pangguna; Ing lapangan statistik aliran wong lan analisis prilaku bisa ditindakake liwat kamera lan teknologi analisis visual, banjur tata letak toko utawa strategi promosi bisa dioptimalake; ing bidang manajemen kutha, China wis dadi sing paling ngarep ing jagad nggunakake teknologi visual kanggo ngawasi keamanan kutha lan manajemen lalu lintas sing cerdas; saliyane Ing bidang manufaktur industri, aplikasi sesanti cerdas ing pandhu arah otomatis lan posisi, inspeksi kualitas produk, lsp. is gradually spreading...

Konco panjaluk kasebut, syarat kanggo teknologi sesanti cerdas lan sistem kalebu:

1) Kolaborasi awan, pinggiran, lan kemampuan terminal nggampangake cepet, efisien, lan pangolahan low-latency saka data video massive; 2) Pemberdayaan saka teknologi AI digunakake kanggo nambah analisis gambar lan kemampuan pangenalan; 3) Ngapikake tingkat daya komputasi, Kanggo ngatasi data gambar skala gedhe kanthi presisi dhuwur lan konkurensi dhuwur; 4) Kapabilitas perlindungan privasi lan keamanan kanggo nolak serangan ala lan nyolong informasi.

Saka perspektif Arm, as the world's leading semiconductor IP supplier, saiki wis luwih saka 90% pangsa pasar ing pasar kamera pinter, lan uga nampa umpan balik dikarepake anyar saka pelanggan beda, kalebu komputasi pinggiran, diferensiasi desain produk, lsp. Arm's comprehensive IoT solution in 2023

Solusi IoT lengkap Arm ing 2023

 

Adhedhasar iki, Arm bubar resmi ngumumake peluncuran Arm Intelligent Vision Reference Design kanggo peralatan aplikasi visi.

Ma Jian, vice president of business development of Arm's Internet of Things Division, ngandika: "Pasar visual Cina nduweni posisi sing unggul ing donya lan aktivitas inovasi sing dhuwur. Arm's intelligent visual reference design will serve the Chinese market."

Babagan isi inti saka desain referensi visi cerdas Arm

Desain referensi Arm Smart Vision iki kalebu CPU, ISP, Pilihan prosesor NPU lan VPU lan subsistem IP sing glues komponen iki bebarengan, kalebu:

1) Arm Corstone-1000: Kaping pisanan, Corstone minangka sakumpulan subsistem sing wis terintegrasi lan diverifikasi, which is the foundation of Arm's solusi IoT, dirancang kanggo akselerasi tape-out produk chip lan produksi massal, supaya desainer bisa fokus ing nambah dhewe diferensiasi. Corstone-1000 minangka subsistem pisanan sing dirancang kanggo Cortex-A. Konfigurasi dhasar saka solusi iki yaiku Cortex-A35 utawa Cortex-A53 sing wis lulus tes produksi massal, lan wis entuk sertifikasi Arm SystemReady IR, mesthekake yen Linux lan sistem operasi liyane bisa langsung diwiwiti. nggunakake lan nyederhanakake pangembangan piranti lunak.

2) Arm Corstone-300: Minangka subsistem siyaga kurang daya, tujuane kanggo nyuda konsumsi daya piranti pinggiran lan nambah efisiensi sistem.

3) Prosesor Sinyal Gambar Arm Mali-C55 (ISP): Iki minangka produk ISP Arm kanthi area paling cilik, konsumsi daya paling, lan konfigurasi paling dhuwur nganti saiki. Tanggung jawab kanggo nyedhiyakake fungsi kualitas gambar sing ditingkatake lan duwe dhukungan piranti lunak lengkap.

4) IP pihak katelu saka ARM Technology, kalebu "Linglong" VPU lan "Zhouyi" NPU. "Linglong" VPU ndhukung kompak, pangolahan codec video multi-format lan efisiensi dhuwur, nyedhiyakake kombinasi lan pilihan sing fleksibel; Ndhukung macem-macem kerangka sinau jero sing khas, kayata Tensorflow, Kafe, Pytorch, lsp., kanggo nyepetake panyebaran aplikasi pelanggan.

Adhedhasar desain referensi Arm vision, pangembang ora perlu maneh miwiti saka ngeruk, nanging bisa fokus ing diferensiasi produk, nggunakake alat kanggo cepet ngowahi gagasan menyang produk lan push menyang pasar, Ngartekno nyuda biaya lan risiko pembangunan chip, lan nyepetake siklus pangembangan . Kajaba iku, desain referensi wis dipercaya teknologi IP ndasari, lan wis entuk sertifikasi standar industri penting kayata Arm SystemReady IR lan PSA Certified Level 2 ing syarat-syarat keamanan meningkat, portabilitas lan kompatibilitas.

Ing saiki, target pamirsa saka desain referensi sesanti cerdas kalebu perusahaan wiwitan ing bidang AI pinggiran, perusahaan inovatif lintas-wates, utawa perusahaan sistem sing pengin nindakake integrasi vertikal.

Arm resmi ngluncurake Program Mitra Cerdas Visi

Ing release iki, ing "Program Mitra Arm Smart Vision" resmi dirilis. Arm bakal gabung karo visi AI, desain chip, piranti lunak, algoritma, integrasi sistem lan mitra liyane kanggo nggawe ekosistem aplikasi visi cerdas sing kuat adhedhasar arsitektur Arm kanggo luwih nyepetake pangembangan hardware visi, piranti lunak lan sistem.

Ing saiki, luwih saka sepuluh perusahaan utama domestik saka macem-macem lapangan IoT cerdas wis melu program kasebut.

Antarane wong-wong mau, Baidu Flying Paddle wis nyadari integrasi lan cocog karo perpustakaan model visual berbasis Flying Paddle lan hardware virtual Arm; ArcherMind gabung minangka partner desain piranti lunak, lan bubar dadi partner tuning ISP pisanan sing disetujoni Arm ing China; Xiamen Xingchen Technology lulus sertifikasi keamanan PSA ing awal wulan, nuduhake emphasis tambah ing keamanan lan pangayoman privasi dening pimpinan ing industri sesanti cerdas.

Umume, amarga umume perusahaan ora duwe tim gedhe sing nutupi desain ngarep lan mburi kabeh arsitektur chip, padha R&D karya kudu gumantung ing perusahaan desain chip. Dadi liwat rencana ekologi iki, Arm hopes to promote ecological partners to be familiar with Arm's reference design, lan cepet tape metu adhedhasar desain referensi, lan pungkasanipun mbantu pelanggan miwiti Kripik marem. Ing proses iki, peran tombol Arm kanggo mbentuk subsistem standar wis Integrasi lan wis diverifikasi, adhedhasar mitra ekologi sing bisa ngrancang aplikasi sing luwih inovatif.

Solusi Komprehensif Arm IoT, Ekspansi ing Progress

Ing 2021, Arm bakal ngeculake solusi lengkap kanggo Internet of Things kanggo pisanan. Inti utamane dumadi saka telung bagean:

1) Arm Corstone kanggo desain hardware: Kaya sing kasebut ing ndhuwur, iku sakumpulan subsistem sing wis terintegrasi lan diverifikasi sing dirancang kanggo kasus panggunaan tartamtu. Kanggo mitra chip, Arm Corstone wis nyepetake proses chip tape-out lan produksi massal.

2) lengen perpustakaan desain hardware virtual sing nguatake pangembangan piranti lunak: Hardware virtual Arm nggawe salinan virtual saka desain referensi chip Corstone, lan popularizes kanggo pangembang liwat layanan maya. Ndhukung pangembangan basis awan modern tanpa perlu nyiyapake lan njaga kluster hardware, Hardware virtual Arm bisa kanthi gampang skala nganti ewonan piranti, lan wiwit Arm hardware virtual kasedhiya bebarengan karo desain IP lan Corstone ndasari, pangembang lan OEM bisa Miwiti karya sadurunge kasedhiya bakal ngirit wektu desain lan biaya Ngartekno.

3) Rencana ekosistem Project Centauri sing ngidini nggunakake maneh piranti lunak sing luwih gampang: Project Centauri ngembangaken inovasi saka piranti lunak IoT, lan fokus ing nggunakake maneh piranti lunak liwat abstraksi standar ditetepake, kerangka keamanan, lan kerumitan RTOS, ndhukung Developers nuduhake investasi ing piranti liyane kanggo ngurangi biaya.

Ing basis saka kasus pangguna sing saya tambah akeh, kanggo nyukupi kabutuhan pelanggan IoT sing terus-terusan, Arm terus ngembangake solusi IoT sing komprehensif ing ndhuwur, lan mboko sithik berkembang ing keamanan, awan asli, komputasi pinggiran, pangenalan swara, lan Ngembangake produk utawa fungsi anyar ing babagan visi cerdas. Ing mangsa ngarep, Arm's comprehensive IoT solutions will also bring continuous changes to the industry.

Ninggalake Reply

Alamat email sampeyan ora bakal diterbitake. Kolom sing dibutuhake ditandhani *